Η ταχύτητα του ιστότοπου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επισκεψιμότητα του website. ‘Eνα website που καθυστερεί να φορτώσει, κουράζει τους χρήστες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να το εγκαταλείπουν. Αυτός είναι και ο λόγος που η Google, σε ότι αφορά το SEO, έχει ψηλά στην λίστα αξιολόγησης ενός site τον παράγοντα ταχύτητα φόρτωσης. Η υλοποίηση των website από την ομάδα μας γίνεται με χρήση συγκεκριμένων μεθόδων που βελτιώνουν σημαντικά την ταχύτητα της ιστοσελίδας.

Ένα μη ασφαλές site δίνει την δυνατότητα σε επιτήδειους να πάρουν πρόσβαση σε αυτό και να προκαλέσουν βλάβες, όπως από το να το κατεβάσουν έως και να εγκαταστήσουν κακόβουλο λογισμό που μπορεί να εξαπατά τους χρήστες που το επισκέπτονται. Άρα πρόκειται για έναν σημαντικό που λαμβάνεται υπόψη στην κατασκευή ενός website ώστε να διασφαλιστεί η σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία του. Επίσης αποτελεί εξίσου σημαντικό παράγοντα αξιολόγησης της Google σχετικά με το SEO για τους λόγους που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Στην Astrolabs, για την αύξηση της ασφάλειας ενός website εγκαθιστούμε μηχανισμούς ασφαλείας και πρωτόκολλα κρυπτογράφησης όπως SSL, IPsec, certificate based authentication, IP based authentication για να εξαλείψουμε στο ελάχιστο δυνατό τους κινδύνους από κακόβουλες ενέργειες.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας στο χώρο των smartphones έχει οδηγήσει στην σημαντική αύξηση της επισκεψιμότητας των website μέσα από mobile συσκευές. Ένα site που δεν έχει σχεδιαστεί να εμφανίζεται σωστά σε mobile συσκευές είναι δεδομένο ότι θα έχει σημαντικές απώλειες σε ότι αφορά τις επισκέψεις.

Στην Astrolabs η υλοποίηση γίνεται με επιλογή responsive εικαστικών τα οποία μέσα από user friendly interfaces θα προσφέρουν στον επισκέπτη μία ευχάριστη, αποτελεσματική και γρήγορη ξενάγηση προσαρμοσμένη ανάλογα για την κάθε desktop ή mobile συσκευή που χρησιμοποιεί.

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα των δυναμικών site είναι δυνατότητα που δίνουν στην διαχείριση του περιεχομένου, άρα και την ελευθερία στους διαχειριστές να αλλάζουν το περιεχομένου της ιστοσελίδας τους χωρίς να εμπλέκετε developer. Στην Astrolabs τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που χρησιμοποιούμε για τα website, είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε και διαχειριστές με ελάχιστη ή καθόλου γνώση στην διαχείριση, μετά από μία σύντομη εκπαίδευση να μπορούν να πραγματοποιούν τις αλλαγές και τον εμπλουτισμό περιεχομένου με ευκολία και ασφάλεια.

Τα website κατασκευάζονται με τα πιο σύγχρονα πακέτα λογισμικού. Ο τρόπος κατασκευής του ιστότοπου θα διασφαλίζει τη συμβατότητα με τους δημοφιλέστερους τύπους σελιδομετρητών (web-browsers).

Εάν το κοινό στο οποίο απευθύνεται η επιχείρηση σας δεν είναι μόνο από την Ελλάδα, το website σας πρέπει να παρουσιάζεται και σε άλλες γλώσσες. Οι πλατφόρμες στις οποίες κατασκευάζουμε τα site υποστηρίζουν την δυνατότητα της πολυγλωσσικότητας. Ακόμα και εάν δεν προβλέψατε στην αρχική σχεδίαση την εμφάνιση σε άλλες γλώσσες, υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης και άλλων γλωσσών σε δεύτερο χρόνο. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα το περιεχόμενο του site στις άλλες γλώσσες να είναι διαφορετικό από εκείνο της Ελληνικής.

Η σχεδίαση και η υλοποίηση των ιστοτόπων στην Astrolabs γίνεται με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές και με τέτοιο τρόπο ώστε να δέχονται ανανεώσεις και βελτιώσεις εύκολα και γρήγορα.

Οι κατατάξεις στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της Google σε λέξεις – φράσεις που ενδιαφέρουν μία επιχείρηση είναι πολύ σημαντικές καθώς θα «φέρουν» στοχευμένη επισκεψιμότητα στο website. Για να επιτευχθούν οι κατατάξεις πρέπει στην ιστοσελίδα να εφαρμοστούν τεχνικές SEO, κάτι που προϋποθέτει το website να είναι SEO friendly. Οι πλατφόρμες στις οποίες κατασκευάζουμε τα website στην Astrolabs είναι 100% SEO friendly καθώς δίνουν την δυνατότητα παραμετροποίησης - βελτιστοποίησης όλων των επιμέρους περιοχών που εξετάζει η Google σε ένα website κατά την αξιολόγηση του.

Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής της ιστοσελίδας, ακολουθεί εκπαίδευση στην διαχείριση, ώστε να γίνεται η τροποποίηση και ο εμπλουτισμός του site απευθείας από τους διαχειριστές και χωρίς την συνεργασία τρίτων. Επίσης με τα πακέτα υποστήριξης μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την διαχείριση περιεχομένου του website καθώς επίσης και τεχνικές εργασίες που μπορεί να προκύψουν σε δεύτερο χρόνο.

Στην Astrolabs έχουμε την δυνατότητα να υλοποιήσουμε custom λύσεις για την εταιρική παρουσία στο διαδίκτυο όπως UX & UI design, custom γραφιστική σχεδίαση, γραφιστική σχεδίαση για ΑΜΕΑ κ.α. Επίσης μπορούμε να υλοποιήσουμε και να εφαρμόσουμε ειδικούς μηχανισμούς όπως συστήματα κρατήσεων για ξενοδοχεία – αυτοκίνητα, συστήματα online ραντεβού κλπ. Ακόμα σε συνεργασία με την ομάδα digital marketing μπορούμε να αναλάβουμε την δημιουργία – επιμέλεια του περιεχομένου του website (κείμενα – γραφιστικό υλικό – επεξεργασία φωτογραφιών) ώστε η ιστοσελίδα σας να έχει μία περισσότερο επαγγελματική εικόνα.

Premium Quality

Build your own Digital Agency.

We provides you with user management functionality that results in faster development and revenue.

eventbrite
pixfort
houzz
Image link
Made by pixfort team
google partner badge

Increase your website traffic and optimize ranking

There are always new freebies ready for you to enjoy on Envato Market.

Website templates here on ThemeForest, WordPress plugins, graphic assets of all sorts, thousands of background music tracks and more. Get them while you can!

Γιατί όμως να επενδύσετε σε ένα mobile app όταν έχετε ένα responsive website;

Υπάρχουν και διάφοροι λόγοι που κάνουν τις εφαρμογές για κινητά καλύτερες από τους ιστότοπους για κινητά, παρακάτω θα δείτε μερικούς από αυτούς.

Increase Sales
Οι εφαρμογές για κινητά προσφέρουν καλύτερη εξατομίκευση.
Flexible Pricing
Δίνουν την δυνατότητα απευθείας αποστολής ειδοποιήσεων στους χρήστες.
Flexible Pricing
Έχουν δυνατότητα εργασίας εκτός σύνδεσης.
Flexible Pricing
Αποτελούν ένα επιπλέον κανάλι πωλήσεων
Friendly Support
Οι εφαρμογές μπορούν να λειτουργούν ταχύτερα από τους ιστότοπους.
Regular Updates
Εκμεταλλεύονται λειτουργίες της κινητής συσκευής για βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη
Regular Updates
Παρέχουν ελευθερία στο σχεδιασμό
Regular Updates
Αυξάνουν το loyalty του πελάτη έναντι του brand.
Advanced Features

Our technologies

We provide support for more than 15K+ Businesses.