E-shops / E-commerce
Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ψηφιακού καταστήματος με σκοπό την παρουσίαση προϊόντων ή υπηρεσιών και την πώλησή τους σε καθορισμένο κοινό.

Τι είναι

Τα τελευταία χρόνια, το κοινό που πραγματοποιεί αγορές μέσα από το διαδίκτυο ολοένα αυξάνεται και παράλληλα αυξάνεται και ο ανταγωνισμός καθώς μεγάλο ποσοστό εταιρειών προσφέρουν πλέον τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες τους μέσω των ηλεκτρονικών τους καταστημάτων. Το μερίδιο του φυσικού εμπορίου συρρικνώνεται χρόνο με τον χρόνο και έτσι η ανάγκη των επιχειρήσεων για online πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών γίνεται επιβεβλημένη.

Η δημιουργία και η υλοποίηση ενός e-shop είναι το απαραίτητο βήμα που πρέπει να κάνει μία επιχείρηση σήμερα, ώστε να αναπτυχθεί και να μπορεί να είναι ανταγωνιστική.

Στην AstroLabs έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε το e-shop που θα καλύψει τις ανάγκες μίας επιχείρησης, αλλά και τις απαιτήσεις των πελατών της. Η πολυετής μας εμπειρία σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη ομάδα των developers που διαθέτουμε, είναι το βασικό συστατικό για την επιτυχημένη ολοκλήρωση των έργων που αναλαμβάνουμε.

Κάθε έργο για εμάς είναι μοναδικό και βασίζεται εξολοκλήρου στις ανάγκες της εταιρείας σας, γι' αυτό εξετάζουμε όλες τις πτυχές του project με συγκεκριμένη μεθοδολογία.

Image link

Η γραφιστική σχεδίαση του e-shop αποτελεί μέρος της εταιρικής ταυτότητας μίας επιχείρησης. Είναι απαραίτητο ένα e-shop να έχει σύγχρονη και μοντέρνα αισθητική και να ακολουθεί τις τάσεις του web-design, χωρίς να θυσιάζει την λειτουργικότητα του, αλλά και χωρίς να περιορίζει τον χρήστη να αγοράσει με ευκολία αυτό που αναζητά στο e-shop.

Η ομάδα της AstroLabs παρέχει τη δυνατότητα πλήρους (custom) γραφιστικής σχεδίασης ενός νέου e-shop, με προσανατολισμό στην βελτιωμένη εμπειρία του χρήστη χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές στο UX & UI design. Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει χρήση έτοιμων θεμάτων, τα οποία μπορούν να παραμετροποιηθούν ή και όχι.

Η ασφάλεια ενός e-shop αποτελεί παράγοντα αξιολόγησης τόσο της Google σε ότι αφορά το SEO, όσο και των ίδιων των χρηστών. Στα e-shop αποθηκεύονται δεδομένα χρηστών, τα οποία αποτελούν προσωπικά δεδομένα όπως ονοματεπώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας, στοιχεία συναλλαγών και άλλα ευαίσθητα δεδομένα. Σήμερα η προστασία των προσωπικών δεδομένων προβλέπεται από τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και πρέπει να εφαρμόζεται σε κάθε online κατάστημα ή πλατφόρμα. Η AstroLabs με την εφαρμογή ειδικών πρωτοκόλλων και τεχνικών κρυπτογράφησης δεδομένων εξασφαλίζει την συνολική ασφάλεια του e-shop και πιο συγκεκριμένα:

  • Προστασία από κακόβουλες επιθέσεις
  • Ασφάλεια δεδομένων
  • Ασφάλεια συναλλαγών
  • Συμβατότητα με το GDPR

Η ομάδα της AstroLabs έχει επιλέξει για την κατασκευή των e-shop τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες ανοικτού κώδικα, οι οποίες εξασφαλίζουν ευκολία στην διαχείριση και παρέχουν πληθώρα εργαλείων για βελτίωση της παραγωγικότητας.

 

 

 

 

To SEO αποτελεί σημαντική πηγή επισκεψιμότητας για ένα e-shop. Η Google για την κατάταξη των website και e-shop στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης, χρησιμοποιεί περισσότερους από 200 παράγοντες αξιολόγησης, μέρος των οποίων αποτελεί η ασφάλεια, η ταχύτητα και η εμπειρία χρήστη.

Η ομάδα της AstroLabs κατασκευάζει e-shop SEO ready, σε πλατφόρμες φιλικές προς την Google, οι οποίες υποστηρίζουν τις περιοχές που εξετάζονται από τις μηχανές αναζήτησης κατά την διαδικασία αξιολόγησης.

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά ενός e-shop;

Σύστημα Αναζήτησης (με βάση κείμενο, κωδικό, brand κ.α.)
Χαρακτηριστικά προϊόντων (χρώμα, μέγεθος, brand κ.α.)
Φίλτρα (τιμή, μέγεθος, φύλλο κ.α.)
Σύγκριση προϊόντων
Λίστα αγαπημένων προϊόντων (wishlist)
Προεπισκόπηση προϊόντων (preview)
Αξιολόγηση και κριτικές προϊόντων
Ροές προϊόντων (νέα, προσφορές κ.α.)
Σχετικά προϊόντα
Πολλαπλοί τιμοκατάλογοι (B2B, B2C)
Ζώνες Φ.Π.Α.
Πολλαπλές εκπτώσεις
Πολλαπλά νομίσματα
Courier (σύστημα υπολογισμού μεταφορικών)
Σύστηματα πληρωμών με πολλαπλές δυνατότητες
One-page checkout
Guest checkout
Εκπτωτικά κουπόνια
Δωροεπιταγές
Σύστημα loyalty
Newsletter εγγραφή και σύνδεση με πλατφόρμα αποστολής
Πολυγλωσσικό σύστημα
Δημιουργία XML συνδέσεων με Skroutz, Best Price κ.α.

Μπορούμε να παρέχουμε custom λύσεις!

Image link
Διασύνδεση με ERP
Image link
Μαζική εισαγωγή δεδομένων από παλιό e-shop
Image link
Δημιουργία XML / CSV διασυνδέσεων με προμηθευτές
Image link
Μαζική εισαγωγή δεδομένων από XML / CSV

Μετατρέψτε τους δυνητικούς σας πελάτες σε αγοραστές με την δημιουργια ενός e-shop

Ας ξεκινήσουμε

Tools
Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα εργαλεία sales
και marketing

Φτάσατε ως εδώ μόνοι σας.
Ας απογειωθούμε μαζί.

Εάν θέλετε ένα e-shop που να προκαλεί ενθουσιασμό στους πελάτες και να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε μία συνάντηση και να ετοιμάσουμε μία εξειδικευμένη πρόταση ειδικά για εσάς.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
και θα σας καλέσουμε εμείς!