Websites - Multilingual Portals
Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ψηφιακής σελίδας, με σκοπό την παρουσίαση προϊόντων ή υπηρεσιών και διαστηριοτήτων μίας επιχείρησης ή ενός ιδιώτη.

Τι είναι

To website αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής ταυτότητας μίας επιχείρησης. Είναι το βασικό εργαλείο για την ευρύτερη και πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση, των προϊόντων, των υπηρεσιών και των δραστηριοτήτων μίας εταιρείας. Στόχος του είναι η άμεση και σαφώς πιο γρήγορη επικοινωνία με τους χρήστες και τους πελάτες, μέσα από απολύτως λειτουργικά σχεδιασμένες σελίδες αλλά και εξειδικευμένα εργαλεία.

Τι πρέπει όμως να έχει ένα σύγχρονο website σήμερα ώστε να προσφέρει όλα τα παραπάνω; Είναι ένα σύνολο από παράγοντες που πρέπει να δομηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε το τελικό αποτέλεσμα να προκαλεί τον ενθουσιασμό από άποψη design, αλλά και να διευκολύνει τους επισκέπτες να μπορούν εύκολα να περιηγηθούν και να βρουν αυτό που αναζητούν στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.

Στην AstroLabs δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτούς τους παράγοντες και κατά την διαδικασία υλοποίησης ενός site, η ομάδα των εξειδικευμένων developer της εταιρείας μας βελτιστοποιεί με βάση τις παρακάτω λειτουργίες.

Image link

Η ταχύτητα του ιστότοπου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επισκεψιμότητα του website. ‘Eνα website που καθυστερεί να φορτώσει, κουράζει τους χρήστες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να το εγκαταλείπουν. Αυτός είναι και ο λόγος που η Google, σε ότι αφορά το SEO, έχει ψηλά στην λίστα αξιολόγησης ενός site τον παράγοντα ταχύτητα φόρτωσης. Η υλοποίηση των website από την AstroLabs γίνεται με χρήση συγκεκριμένων μεθόδων που βελτιώνουν σημαντικά την ταχύτητα της ιστοσελίδας.

Ένα μη ασφαλές site δίνει την δυνατότητα σε επιτήδειους να πάρουν πρόσβαση σε αυτό και να προκαλέσουν βλάβες, όπως από το να το κατεβάσουν έως και να εγκαταστήσουν κακόβουλο λογισμό που μπορεί να εξαπατά τους χρήστες που το επισκέπτονται. Άρα πρόκειται για έναν σημαντικό παράγοντα που λαμβάνεται υπόψη στην κατασκευή ενός website ώστε να διασφαλιστεί η σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία του. Επίσης αποτελεί εξίσου σημαντικό παράγοντα αξιολόγησης της Google σχετικά με το SEO για τους λόγους που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Στην Astrolabs, για την αύξηση της ασφάλειας ενός website εγκαθιστούμε μηχανισμούς ασφαλείας και πρωτόκολλα κρυπτογράφησης όπως SSL, IPsec, certificate based authentication, IP based authentication για να εξαλείψουμε στο ελάχιστο δυνατό τους κινδύνους από κακόβουλες ενέργειες.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας στο χώρο των smartphones έχει οδηγήσει στην σημαντική αύξηση της επισκεψιμότητας των website μέσα από mobile συσκευές. Ένα site που δεν έχει σχεδιαστεί να εμφανίζεται σωστά σε mobile συσκευές είναι δεδομένο ότι θα έχει σημαντικές απώλειες σε ότι αφορά τις επισκέψεις.

Στην AstroLabs η υλοποίηση γίνεται με επιλογή responsive εικαστικών τα οποία μέσα από user friendly interfaces προσφέρουν στον επισκέπτη μία ευχάριστη, αποτελεσματική και γρήγορη ξενάγηση προσαρμοσμένη ανάλογα για κάθε desktop ή mobile συσκευή.

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα των δυναμικών site είναι δυνατότητα που δίνουν στην διαχείριση του περιεχομένου, καθώς και την ελευθερία στους διαχειριστές να αλλάζουν το περιεχομένο της ιστοσελίδας τους χωρίς την εμπλοκή developer. Στην AstroLabs τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που χρησιμοποιούμε για τα website, είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε και διαχειριστές με ελάχιστη ή καθόλου γνώση στην διαχείριση, μετά από μία σύντομη εκπαίδευση να μπορούν να πραγματοποιούν τις αλλαγές και τον εμπλουτισμό περιεχομένου με ευκολία και ασφάλεια.

Τα website κατασκευάζονται με τα πιο σύγχρονα πακέτα λογισμικού. Ο τρόπος κατασκευής του ιστότοπου διασφαλίζει τη συμβατότητα με τους δημοφιλέστερους τύπους σελιδομετρητών (web-browsers).

Οι πλατφόρμες στις οποίες κατασκευάζονται τα site υποστηρίζουν την δυνατότητα της πολυγλωσσικότητας. Ακόμα και εάν δεν έχει προβλευθεί στην αρχική σχεδίαση η εμφάνιση σε άλλες γλώσσες, υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης και άλλων γλωσσών σε δεύτερο χρόνο. Ακόμα, υπάρχει η δυνατότητα το περιεχόμενο του site σε άλλες γλώσσες να είναι διαφορετικό από εκείνο της Ελληνικής.

Η σχεδίαση και η υλοποίηση των ιστοτόπων γίνεται με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές και με τέτοιο τρόπο ώστε να επιδέχονται ανανεώσεις και βελτιώσεις εύκολα και γρήγορα.

Οι κατατάξεις στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της Google σε λέξεις - φράσεις που ενδιαφέρουν μία επιχείρηση είναι πολύ σημαντικές καθώς θα «φέρουν» στοχευμένη επισκεψιμότητα στο website. Για να επιτευχθούν οι κατατάξεις πρέπει στην ιστοσελίδα να εφαρμοστούν τεχνικές SEO, κάτι που προϋποθέτει το website να είναι SEO friendly. Οι πλατφόρμες στις οποίες κατασκευάζουμε τα websites είναι 100% SEO friendly καθώς δίνουν την δυνατότητα παραμετροποίησης και βελτιστοποίησης όλων των επιμέρους περιοχών που εξετάζει η Google σε ένα website κατά την αξιολόγηση του.

Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής της ιστοσελίδας, ακολουθεί εκπαίδευση στην διαχείριση, ώστε να γίνεται η τροποποίηση και ο εμπλουτισμός του site απευθείας από τους διαχειριστές και χωρίς την συνεργασία τρίτων. Ακόμα, υπάρχουν διαθέσιμα πακέτα υποστήριξης με τα οποία μπορεί να γίνει διαχείριση περιεχομένου του website, καθώς επίσης και τεχνικές εργασίες που μπορεί να προκύψουν σε δεύτερο χρόνο.

Παρέχεται η δυνατότητα υλοποιήσης με custom λύσεις για την εταιρική παρουσία της εκάστοτε εταιρίας στο διαδίκτυο, όπως UX & UI design, custom γραφιστική σχεδίαση, σχεδίαση για ΑΜΕΑ κ.α. Ακόμα, υποστηρίζεται η υλοποιήση και εφαρμογή ειδικών μηχανισμών όπως συστήματα κρατήσεων για ξενοδοχεία και αυτοκίνητα, συστήματα online ραντεβού κ.λπ.

Σε συνεργασία με την ομάδα digital marketing μπορούμε να αναλάβουμε την δημιουργία και επιμέλεια του περιεχομένου του website (κείμενα, γραφιστικό υλικό, επεξεργασία φωτογραφιών).

Ενδιαφέρεστε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα σας στον digital κόσμο;

Ας ξεκινήσουμε

Tools
Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα εργαλεία sales
και marketing

Φτάσατε ως εδώ μόνοι σας.
Ας απογειωθούμε μαζί.

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την επιχείρηση σας μέσα από B2B Growth Marketing ενέργειες ειδικά για εσάς;

Κλείστε τώρα μια συνάντηση με έναν B2B Growth Marketing Expert της AstroLabs για να μάθετε πως μπορείτε άμεσα να βελτιώσετε την online παρουσίας σας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
και θα σας καλέσουμε εμείς!